04 May 2007

Letter from the Church in Smyrna



(See the link in my former post) This video seemed like the only right way to respond. From me anyway. That letter really touched me. My heart actually sunk. (if you can say that in English) It felt really close. Not like somewhere far away. If you haven't yet read it, do. Here is the original website. (the letter can be found in there too)

3 comments:

Kimmo, Laura, Robin ja Oliver Sarajärvi said...

Hei kiitti Mimo!
Me tultii just askon sielt glasgowista, jalat kipeina:) ei kylla ehitty kayda kauheen mones paikas, kun ei energia oikein riittanyt, eika ollut tulostettuna sun ohjeetkaan...
me meinattiin jo luovuttaa, kun oltiin vaan ihan siel keskustassa kierrelty kaupois, mut onneks mentiin sit kumminkin sinne westendiin...se oli paljon "seesteisempi" paikka., ja se yliopisto oli kyl nakemisen arvoinen.. mentiin sen sun kahvilan luo, mut kun ei oltu syoty viel, niin ei sit menty sinne, eika enaa sit ruuan jalkeen jaksettu kavella takas.., enka ollutkaan kirjoittanut sen sun italialaisen raflan nimee ylos, joten ei loydetty sita/// mut se on ihan okei. oli kumminkin hyva paiva!!! KIitti viel vinkeista!
Laura

Kimmo, Laura, Robin ja Oliver Sarajärvi said...

me ollaan taalla kesakuun alkuu asti, tullaan ruotsin kautta suomeen (kimmon aiti asuu siis ruotsis)..... eli viel nelja viikkoo jaljella...
tanaan on sit jo vahan sadellut taas, ja paistanut valilla. muuten on ollut taysin aurinkoista ja ihanaa, niitten ekojen viiden "pelkkaa-sadetta" paivan jalkeen...:)
Siu
Laura

Kimmo, Laura, Robin ja Oliver Sarajärvi said...

moi... ajattelin vain vinkata, et mein sivuilla on nyt aika paljon varmaan sulle tuttuja kuvia.. tai siis kuvia tutuista paikoista:)

L